Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2623 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nie wiem zupelnie mnie to nieinteresowalo ale ktos byl tak "uprzejmy" ze po jakims poscie na publicznym forum w ktorym spytalem co szczegolnego jest w Råholt napisal:

lindemans mieszka w råholt

I wtedy ja napisalem:

Aha i tak nie wiem kto to jest poza paroma postami na forum

I wtedy otrzymalem taki post:

czepialska bardziej norweska od norwegow siedzaca na socjalu zona Norwega starszego o jakies 20 lat od niej

A co do tego czy to prawda czy nie to szczerze nic mnie to nieobchodzi jedynie zacytowalem co ludzie wypisuja.

A to Moze ja sie z "gowniarzami" nie zadaje zwyczajowy tekst dziewczyn ktorych "urody" zaden zblizony wiekiem czlowiek sukcesu niedocenil i do wyboru byli menele, proletariusze, biedacy lub "dziadzio".

A co do pieluch to nie pierwszy raz o nich piszesz wiec przypomniala mi sie ta wiadomosc ktora ktos napisal na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
O widzisz, to masz juz jakiegos "przyjaciela"co do Ciebie napisze na pw, - zawsze to cos
A ja juz wiem, ze to ten notorycznie pijany cymbal Wiedzial do kogo uderzyc, w koncu obiecujesz czesto duzo wodki
Piszcie, piszcie sobie chlopaki do siebie, to bardzo wzruszajace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Od tej osoby otrzymalem tylko te dwa posty. Widocznie to osoba bardzo toba zainteresowana, mnie to nieinteresuje jedynie cytuje gdy do tego co jest napisane to pasuje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
@Lindemans - naprawde bawi cie ten dialog z durniem? Przeciez niepełnosprawność intelektualna tego forum zostala spersonifikowana w osobie tego gamonia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zabawa bym tego nie nazwala, ale nie da sie czasami przejsc obojetnie wobec tego, jak go pieszczotliwie nazywasz, gamonia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Do ciebie marecki ten cytat filozofa (ktory rowiez powiedzial "Dziękuję niebu, że we wszys­tkich swoich in­styn­ktach po­zos­tałem Polakiem" ) rowniez pasuje:

"Nig­dy nie za­pomi­naj­cie! Im wyżej wzla­tuje­my tym mniej­si wy­daje­my się tym co nie umieją latać"

O co do twoich marzen ktore wydaja sie rzeczywistoscia to juz nie jest niepelnosprawnosc intelektualna lecz moze byc powazna diagnoza i to z tych klasy P dajacych prawo do sykepenger

Wystarczylo delikatnie rozpoczac "wyklad" o "derywatach" (o ktore sam wczesniej pytal) aby przeszedl do zagadnien psychologicznych/psychiatrycznych ktore go interesuja jak widac bardziej. Wiec jak nazwac intelekt czlowieka ktory niepotrafi ogarnac tego co "niepelnosprawny intelektualnie" jak to okreslic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
Do ciebie marecki ten cytat filozofa (ktory rowiez powiedzial "Dziękuję niebu, że we wszys­tkich swoich in­styn­ktach po­zos­tałem Polakiem" ) rowniez pasuje:

"Nig­dy nie za­pomi­naj­cie! Im wyżej wzla­tuje­my tym mniej­si wy­daje­my się tym co nie umieją latać"

O co do twoich marzen ktore wydaja sie rzeczywistoscia to juz nie jest niepelnosprawnosc intelektualna lecz moze byc powazna diagnoza i to z tych klasy P dajacych prawo do sykepenger

Wystarczylo delikatnie rozpoczac "wyklad" o "derywatach" (o ktore sam wczesniej pytal) aby przeszedl do zagadnien psychologicznych/psychiatrycznych ktore go interesuja jak widac bardziej. Wiec jak nazwac intelekt czlowieka ktory niepotrafi ogarnac tego co "niepelnosprawny intelektualnie" jak to okreslic?

Moze to dla ciebie za trude, ale polecam Hegla.

Kto patrzy na świat rozumnie na tego i świat patrzy rozumnie.

Tego u ciebie zabraklo ciemniaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nietzsche to jedyny filozof ktory potrafil pisac prawde. Wiekszosc innych filozofow to filozoficzne mieczaki ktorzi szukali dziury w calym, a on mowil konkretnie o tym jaki jest swiat naprawde bez falszu i owiajania w bawelne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
Nietzsche to jedyny filozof ktory potrafil pisac prawde. Wiekszosc innych filozofow to filozoficzne mieczaki ktorzi szukali dziury w calym, a on mowil konkretnie o tym jaki jest swiat naprawde bez falszu i owiajania w bawelne

Gdybys miach chos cien pojecia o filozofii to moze zmusiłbym sie do jakiejs dyskusji. Twoja indolencja jest zatrwazajaca. Powielasz pewne informacje niczym szympans, nie wiedzac co one naprawde znacza. Jak dotad mutujesz i rywalizujesz, gdy zaczniesz sie replikowac bedzie to znak, ze proces sie rozpoczal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok